Donderdagmiddag heeft er een kop-staart botsing plaatsgevonden op de Afrikaweg in Zoetermeer.

Omstreeks 16:30 uur kwamen twee bestuurders met elkaar in botsing bij het uitvoegen aan de Afrikaweg. Een ambulance kwam zonder spoed ter plaatse. Er is één dame nagekeken in de ambulance, maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. De politie hield ter plaatse één persoon aan, de reden hiervan is niet bekend. Vermoedelijk gaat het om artikel 8. WvW.

Ten tijde van het ongeval was er één rijstrook afgesloten. Beide voertuigen liepen lichte schade op maar konden zelf hun weg vervolgen.

 

UPDATE:

De aangehouden bestuurder, een 33-jarige man in uit Alphen aan den Rijn, werd aangehouden voor het rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs en voor het rijden onder invloed (Art. 8 WvW) De man is meegenomen naar het politiebureau.