Woensdagmiddag vond er een kop-staart botsing plaats tussen een personenauto en een bedrijfsbus op de Afrikaweg in de richting van het centrum. 

Een Honda kreeg op de A12 een klapband en werd door de Marechaussee begeleid om veilig van de A12 af te komen. De bestuurder van een witte personenwagen wilde dit beter bekijken en remde sterk af, waardoor de bestuurder van de er achter rijdende Peugeot schrok en een noodstop maakte, het lukte de bestuurder van de bedrijfsbus die achter de Peugeot reed niet om op tijd te remmen en deze botste met een flinke klap achter op de Peugeot. 

De veroorzaker van dit ongeval, de zonder reden hard afremmende witte personenwagen, is bij dit ongeval niet geraakt, en is er zonder te stoppen vandoor gegaan. De bestuurder van de bedrijfsbus raakte niet gewond. De bestuurder van de Peugeot is kort nagekeken door het ambulancepersoneel, maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk. 

De eigenaar van de Honda, die geen partij was bij dit ongeval,  is veilig naar een bushalte gereden en is ongedeerd. De bestelbus liep forse schade op door het ongeval. Zowel de Peugeot als de bedrijfsbus zijn door een berger afgevoerd.

Een bekende van de Honda is ter plaatse gekomen om de band te wisselen zodat hij ook weer door kon.

 

 

 

 

IMG_0196

IMG_0210

IMG_1238

IMG_0206

IMG_1242

IMG_0223

IMG_0252