In de Argonstraat op bedrijventerrein Lansinghage in Zoetermeer vond vanochtend een integrale controle plaats door de politie. Zij werden daarbij ondersteund door Team Handhaving Zoetermeer en speurhonden van een extern bedrijf.

Na diverse vondsten de laatste tijd in en rondom de Argonstraat werden door de politie alle bedrijfspanden die daar gelegen zijn één voor één gecontroleerd. Voor zover bekend was alles in orde, er is tot nu toe niets verdachts aangetroffen. Er zijn voor zover bekend ook geen aanhoudingen verricht.

Inval door Dienst Speciale Interventies

Begin vorige maand werd er aan de Argonstraat een inval gedaan door leden van de DSI (Dienst Speciale Interventies). Er werd toen een pand opengebroken vanwege een lopend onderzoek. Inmiddels een maand verder is er nog steeds niets bekend gemaakt.

 

 

 

 

IMG_1184

IMG_1178

IMG_0157

IMG_0170

IMG_0172