Zaterdagmiddag werden de hulpdiensten omstreeks 15:10 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Oxfordstraat in Zoetermeer.

Opnieuw vond er een ongeval plaats op de fietsoversteek. Een automobilist en een fietser kwamen hier met elkaar in botsing, waarna de fietser ongelukkig ten val is gekomen. De toestand van het slachtoffer was dermate ernstig dat enkele minuten later ook het Mobiel Medisch Team werd gevraagd te assisteren. Het slachtoffer is op straat gereanimeerd, waarna hij met spoed naar het ziekenhuis is vervoerd. De arts van het MMT is meegereden naar het ziekenhuis.

De traumahelikopter is geland bij de plas ‘Grote Dobbe’ in het centrum. Vanaf daar zijn de overige MMT-leden doorgevlogen naar een ziekenhuis in Den Haag om de arts weer op te halen.

De politie doet onderzoek naar het ongeval. Naar aanleiding van het vorige ongeval, waarbij een fietsster zwaargewond raakte, is er een spiegel opgehangen. Volgens buurtbewoners is er op de spiegel weinig te zien, deze is door de gemeente verkeerd afgesteld.

 

 

IMG_2724
IMG_2734
IMG_2746
20220806_154536
IMG_2795