UPDATE: 09-08-2022

De politie bevestigt dinsdagmiddag dat moeder(70) en zoon(34) zijn omgekomen in de woning in Zoetermeer. De vader is verongelukt bij het ongeval in Lekkerkerk.

 

 

Zaterdagmiddag vond er op de N210 bij Lekkerkerk een frontale aanrijding plaats waarbij een 72-jarige man uit Zoetermeer om het leven kwam. Agenten gingen naar de woning aan het Kramerplan in Zoetermeer om de familieleden hiervan in kennis te stellen. Bij dit bezoek vond de politie twee lichamen in de woning.

De politie ging naar aanleiding van het fatale ongeval op de N210 naar het huis van het slachtoffer en vond vervolgens de twee lichamen in de woning.  Hierop werd de recherche ingeschakeld, medewerkers van Forensische Opsporing (FO) zijn vervolgens een groot onderzoek begonnen.

Een gedeelte van de straat was afgezet met linten en er waren zwarte schermen geplaatst. Het onderzoek heeft tot in de nachtelijke uren geduurd en vond plaats in en bij de woning. Medewerkers van Forensische Opsporing hebben sporen veiliggesteld. Omstreeks 05:00 uur was het onderzoek op locatie afgerond. De twee lichamen zijn zondagochtend geborgen. De politie kan vanwege het onderzoek nog niets vrijgeven over de overleden personen. Buurtbewoners hadden zaterdagochtend al geschreeuw uit de woning gehoord.

Volgens de Telegraaf (Premium artikel) kwam bij de crash in Lekkerkerk een 72-jarige man om het leven, en werd daarna in de woning in Zoetermeer een dode vrouw van begin zeventig en een dode man van begin dertig aangetroffen, naar verluidt de vrouw en zoon van de man die in Lekkerkerk omkwam.

 

Dit item is tot stand gekomen dankzij tips via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Zoetermeer.

 

Beelden van het onderzoek vindt u onder de eerste serie foto’s.