Maandagavond werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op het fietspad bij Meerzicht / Driemanspolder in Zoetermeer.

Meerdere politie-eenheden, twee ambulances en ook het MMT werden gealarmeerd. De politie moest even zoeken naar de locatie van het incident, dit bleek uiteindelijk te zijn op het fietspad langs de A12 (Nootdorpsepad). Hier bleek dat een scooterrijder hard ten val was gekomen op het fietspad. Vermoedelijk heeft hij een flinke schuiver gemaakt over het asfalt. Twee ambulances kwamen ter plaatse, het MMT werd onderweg naar het incident gecanceld.

De scooterrijder is behandeld door het medische personeel. Het slachtoffer is in een vacuümmatras gefixeerd waarna hij met spoed naar het ziekenhuis is vervoerd.

De schade aan de scooter is fors. De politie doet onderzoek naar wat er zich heeft afgespeeld.

 

IMG_2176