Maandagavond werd de brandweer gealarmeerd voor een eenzijdig ongeval op de Hindenweide in Zoetermeer.

De bemanning van de tankautospuit kwam met spoed ter plaatse. Hier bleek dat een bestuurster van een personenauto in zijn achteruit tegen een andere personenauto is aangereden waarna zij tegen de gevel tot stilstand kwam. De gevel is fors beschadigd. De brandweer heeft de situatie bekeken op instortingsgevaar. Ruim tien minuten later werd een hulpverleningsvoertuig van de brandweer gealarmeerd ter assistentie, zij kwamen zonder spoed ter plaatse. Het incident heeft zich naar verluidt eerder vanavond afgespeeld, rond de klok van 17:00 uur vertellen omwonenden. Voor zover bekend raakte er niemand gewond.

De bewoners van de woning zijn door de brandweer dringend geadviseerd om niet meer terug te keren naar de woning. Een medewerker van bouw- en woningtoezicht zijn ter plaatse geweest om naar de situatie te kijken.

Enkele parkeerplaatsen zijn afgesloten met brandweerlint.

 

 

 

IMG_2086

IMG_2089

IMG_2093

IMG_2100

IMG_2106

IMG_2105