Woensdagavond heeft er aan de Antigoneschouw een ongeval plaatsgevonden tussen een personenauto en een bestelbus.

De hulpdiensten, waaronder de brandweer, werden omstreeks 19:50 uur met spoed gealarmeerd voor een ongeval. De bestuurster van de personenauto kwam in botsing met een bestuurder van een bestelbus. De bestelbus kwam uit een zijstraat gereden. Omdat de dame last had van haar nek werd de brandweer ook meegestuurd. De brandweerlieden hebben onder andere een airbagbeschermhoes op het stuur geplaatst. De dame is onder begeleiding van het ambulancepersoneel uit het voertuig gekomen. Zij is met een nekkraag om, op de brancard gaan liggen, en is in de ambulance onderzocht. Na behandeling is de dame voor verdere controle naar het ziekenhuis vervoerd.

Waardoor de twee bestuurders met elkaar in botsing kwamen is niet bekend, mogelijk dat de felheid van de zon er mee te maken kan hebben. Beide voertuigen hebben schade opgelopen.