Woensdagavond werd de brandweer gealarmeerd voor een buitenbrand bosschages in park Seghwaertse Hout in Zoetermeer.

De brandweer werd omstreeks 22:15 uur gealarmeerd en kwam zonder spoed ter plaatse. Omwonenden zagen iets gloeien in de bosschage tussen de bomen. Ook heeft een bewoner een groepje gasten gezien, of zij er iets mee te maken hebben is niet bekend. De politie heeft in de omgeving gezocht naar hen.

Omdat het kleine vuurtje zich tussen de bomen bevond en voor de brandweer met een waterslang moeilijk bereikbaar was, heeft een brandweerman met een schep het vuur gedoofd. Met behulp van een flesje water van een persfotograaf zijn de smeulende vuurdeeltjes volledig gedoofd.

 

IMG_3754

IMG_3745

20220810-SPAMEDIA-Buitenbrand-Zoetermeer_SPANL_FOTO-01

20220810-SPAMEDIA-Buitenbrand-Zoetermeer_SPANL_FOTO

IMG_2195