Maandagavond zijn er tijdens een korte regen- en onweersbui twee takken van een boom afgebroken en op de rails en bovenleiding van de RandstadRail terecht gekomen. Dit vond plaats tussen de haltes Centrum West en Voorweg Laag. Het tramverkeer is tijdelijk gestremd.

Door de afgevallen takken is het tramverkeer gestremd. Lijnen 3 en 4 worden omgeleid en opgesplitst. De trams rijden beide niet naar halte Voorweg Laag.

De brandweer is ingezet om de takken van zowel de rails als de bovenleiding af te halen. Hiervoor is de hoogwerker van kazerne Stadshart ter plaatse gevraagd. Een gedeelte van de Amerikaweg in de richting van de Afrikaweg is afgesloten zodat de hoogwerker opgesteld kan worden.

Met behulp van een hoogwerker van de HTM is het uiteindelijk gelukt de bovenleiding weer vrij te maken.

 

IMG_2476

IMG_2484

IMG_2472

IMG_2503

IMG_2469

IMG_2468

IMG_2482

IMG_2467