Woensdagmiddag werden de hulpdiensten, waaronder het Mobiel Medisch Team, twee ambulances en de politie, gealarmeerd voor een ongeval op de N209 – Nieuwe Hoefweg met de Australiëweg in Bleiswijk. Er raakten twee personen gewond.

Het Mobiel Medisch Team kwam met de traumahelikopter en landde nabij het incident. Op de kruising vond een aanrijding plaats tussen twee personenauto’s, één van de voertuigen kwam hierbij in de zijkant van het andere voertuig. Het ambulancepersoneel ontfermde zich over meerdere personen. Na behandeling zijn er uiteindelijk twee personen naar het ziekenhuis vervoerd. Één van de ambulances vertrok met spoed.

Vanwege het ongeval ligt er een flinke olievlek op het wegdek. Beide voertuigen liepen forse schade op, deze zijn door een bergingsbedrijf meegenomen.

Ten tijde van het ongeval waren er meerdere rijstroken afgesloten. Het verkeer ondervond veel hinder.

 

IMG_4645

IMG_4656

IMG_4659

IMG_4669

IMG_4678

IMG_4682

IMG_4685

IMG_4707

IMG_4710