Dinsdagmiddag is een automobilist nabij de kruising van de Zegwaartseweg met de Hugo De Grootlaan van de weg geraakt en door de bosschages heen op het parkeerterrein van restaurant Hudson Bar aan de Hugo de Grootlaan in Zoetermeer terechtgekomen. De bestuurder is onderweg naar het ziekenhuis overleden.

Door onbekende oorzaak kwam een automobilist met zijn personenauto op de Zegwaartseweg van het dijkje af en reed zo door de bosschages heen. Het voertuig kwam half in de bosschages en op het parkeerterrein van het restaurant tot stilstand.

Een ambulance en de politie kwamen met spoed ter plaatse. Er is één persoon nagekeken door het ambulancepersoneel, na behandeling werd het slachtoffer zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Enkele minuten na vertrek van de hulpdiensten werd er opnieuw een incident gealarmeerd op de Hugo de Grootlaan, ook het Mobiel Medisch Team (MMT) werd gealarmeerd. Op dit adres was niets meer te zien. Bij navraag bij afdeling communicatie van politie-eenheid Den Haag, blijkt dat het slachtoffer onderweg naar het ziekenhuis onwel raakte en is overleden.

De politie heeft het voertuig zelf uit de bosschages gereden en op de parkeerplaats van het restaurant geparkeerd.

 

IMG_7511

IMG_7532

IMG_7538

Image_359824

Image_343883

IMG_7591