Vrijdagavond werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Europaweg in Zoetermeer.

Twee automobilisten kwamen op de kruising van de Europaweg met de Aziëweg met elkaar in botsing. Een ouder stel in een Alfa Romeo kwam in de berm tussen de bomen tot stilstand. Het oudere stel is door een ooggetuige uit het voertuig geholpen. Zij zijn beide nagekeken door het ambulancepersoneel en voor verdere controle naar het ziekenhuis vervoerd.

Volgens een getuige reed de Alfa Romeo door rood, waardoor de aanrijding ontstond. Mogelijk zou de bestuurster onder invloed hebben gereden. Beide betrokkenen hebben een blaastest gedaan. De uitslag hiervan is niet bekend.

Als gevolg van het ongeval was de Australiëweg vanaf de kruising met de Aziëweg in de richting van het Silverdome afgesloten voor het verkeer. Een bergingsbedrijf is ter plaatse om het voertuig tussen de bomen vandaan te halen.

 

IMG_8555

IMG_8635

IMG_8612 (1)

IMG_8608 (1)

IMG_8660

IMG_8561