In de nacht van donderdag op vrijdag 16 september is er een automobilist op een boom gebotst aan de Blauw-Roodlaan in Zoetermeer.

Omstreeks 01:20 uur hoorde omwonende een harde knal, toen deze buiten gingen kijken troffen zij een zwaar gehavende personenauto aan. Enkele politie-eenheden, twee ambulances en de brandweer werden met spoed gealarmeerd.

Ter plaatse hebben de hulpdiensten zich ontfermd over de bestuurder van het voertuig, de brandweer heeft hierbij hand-en spandiensten verricht. Na controle is de bestuurder met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.
Hoe het ongeval heeft plaats kunnen vinden is onbekend, een berger heeft de zwaar beschadigde auto afgevoerd. Ten tijde van het incident was de Blauw-Roodlaan gedeeltelijk afgesloten voor het verkeer.
IMG_5867
IMG_5870
IMG_5876
IMG_5886
IMG_5898
IMG_5902
IMG_5908
IMG_5926
IMG_5957
Foto’s: District8