Opsporingsprogramma’s Opsporing Verzocht (landelijk) en Team West (regionaal) besteden deze week aandacht aan een woningoverval in Wassenaar, deze overval vond plaats op maandagochtend 24 oktober jl. Uit onderzoek is naar voren gekomen dat de vluchtauto is achtergelaten in Zoetermeer

Een 72-jarige inwoonster werd rond 09.00 uur in haar woning aan de Konijnenlaan overvallen. Bij deze woningoverval zijn naast de bewoonster ook drie huisschilders vastgebonden die bij haar aan het werk waren, meldt de politie.

De drie overvallers gingen er met sieraden vandoor en vertrokken met de bedrijfsbus van de schilders. Die is later weer teruggevonden op de Menkenlaan in Wassenaar. Daarna zijn de overvallers overgestapt in een bronskleurige Volkswagen Polo.

Zoetermeer

De vluchtauto is later aan het Lange Land in Zoetermeer aangetroffen. Uit onderzoek bleek dat deze vluchtauto in Zoetermeer bij de Hulkwerf in De Leyens was gestolen. In de uitzending worden camerabeelden getoond van de vluchtauto. Ook worden er foto’s getoond van de weggenomen sieraden.

Heeft u informatie?

Heeft u iets verdachts gezien, of heeft u misschien camerabeelden van de omgeving het Lange Land in Zoetermeer?

Laat het de politie weten via de welbekende telefoonnummers;

Bel de opsporingstiplijn: 0800-6070
Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000
Of vul een digitaal tipformulier in op politie.nl of Meld Misdaad Anoniem