Zoetermeer – Vrijdagochtend heeft er in de Europatunnel in Zoetermeer een kop-staart botsing plaatsgevonden tussen een bestelbus en een personenauto.

De bestelbus is met een redelijke snelheid achterop een personenauto geklapt, als gevolg hiervan klapten de airbags van de bestelbus uit. De inzittenden zijn nagekeken door het personeel van een Rapid Responder, maar na controle bleek vervoer naar het ziekenhuis niet noodzakelijk. Een hond die achterin de bestelbus zat raakte ook niet gewond, de hond is door een bekende meegenomen.

Vanwege werkzaamheden is de Europatunnel al enige tijd een 30km zone, gezien de schade van de voertuigen is dit niet met 30 kilometer per uur gegaan. Een bergingsbedrijf komt ter plaatse om de bestelbus weg te halen. Als gevolg van het ongeval ontstond er rondom het Stadshart / Europaweg een enorme verkeersdrukte.

 

 

IMG_5546

IMG_5552

IMG_5580

IMG_5566

IMG_5584

IMG_5575