De politie is opzoek naar een schietpartij die gisteravond heeft plaatsgevonden aan de Dunantstraat. 

Bij de politie kwamen gisteravond meldingen binnen dat er knallen gehoord waren in de Dunantstraat. Na onderzoek bleek dat er er daadwerkelijk geschoten is. De politie heeft hulzen gevonden en is opzoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord? Naam dan contact op met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten