Zoetermeer – Gemeente Zoetermeer heeft vanaf dinsdagavond 18:00 uur de Afrikaweg gedeeltelijk uit voorzorg afgesloten wegens storm Francis.

Omdat er al meerdere keren zware takken zijn afgebroken langs de Afrikaweg heeft de gemeente besloten om enkele rijbanen van de Afrikaweg tussen de Meerzichtlaan en de A12 af te sluiten.

Afgelopen zaterdag brak er wéér een tak van een boom langs de Afrikaweg en kwam daarna deels op de rijbaan terecht. Twee maanden geleden raakte een bus van streekvervoerder RET zwaar beschadigd toen er een tak viel langs de Afrikaweg.

Vanaf dinsdagavond 18:00 uur zijn er meerdere rijstroken afgesloten. Doorgaand verkeer is wel mogelijk tijdens de afsluiting.

De gemeente sluit dit weggedeelte van de Afrikaweg af om het verkeer zo veilig mogelijk te laten passeren. Donderdag 27 augustus start de gemeente met het snoeien van de bomen die langs dit weggedeelte staan.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten