Zoetermeer – Donderdagochtend 3 september zijn de hulpdiensten groots gealarmeerd voor een ongeval op de Australiëweg in Zoetermeer.

Omstreeks 08:50 uur werden de hulpdiensten waaronder de brandweer gealarmeerd voor een ongeval met beknelling. De hulpdiensten zijn met spoed ter plaatse gekomen waar bleek dat er één personenauto op zijn zijkant is gekanteld en twee andere voertuigen ook flink waren beschadigd.

De bestuurder van het gekantelde voertuig is met behulp van de brandweer uit het voertuig bevrijd. Er zijn enkele personen nagekeken door het ambulancepersoneel, waarna twee personen naar het ziekenhuis zijn vervoerd.

Door het ongeval was de Australiëweg in de richting van Centrum West gestremd, het verkeer kon het ongeval niet passeren. De Australiëweg was in de richting van Zoetermeer centrum afgesloten.

Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om de voertuigen te bergen waarna  de weg weer vrijgegeven kon worden.