Zoetermeer – Zondagmiddag omstreeks 12:00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een medische noodsituatie.

De hulpdiensten zijn met groot materieel uitgerukt waaronder het Mobiel Medisch Team (MMT) Lifeliner 2 uit Rotterdam, vanwege een medische noodsituatie op de parkeerplaats van Dekker sport. Het MMT is met de traumahelikopter op de parkeerplaats van Dekker sport geland.

Na behandeling is het slachtoffer met spoed en onder motorbegeleiding naar het MCH Leyenburg vervoerd. De MMT-arts is ook met de ambulance meegereden naar het MCH Leyenburg , alwaar de arts van het MMT weer wordt opgehaald.

 

 

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten