Zoetermeer – Zondagmiddag 13 september zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een melding persoon te water in het Dobbepark in Zoetermeer.

Omstreeks 16:25 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een melding van een persoon te water nadat er een scootmobiel langs de waterkant is aangetroffen. De hulpdiensten zijn met spoed ter plaatse gekomen waarna er een zoekactie is gestart.

Brandweerlieden zijn niet te water gegaan, zij hadden sterk het vermoeden dat het voertuig met een lege accu daar is achtergelaten. Na een korte zoekactie hebben de hulpverleners de actie gestaakt, waarna de hulpdiensten weer retour zijn gegaan.

Laat nooit een vervoersmiddel achter langs de waterkant, dit voorkomt onnodige inspanning voor hulpverleners. Zet uw vervoermiddel tegen een boom of ver weg van water.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten