Zoetermeer – Op dinsdagavond 15 september omstreeks 19:55 ontving de meldkamer van de hulpdiensten een bericht over een luchtballon in problemen boven Zoetermeer.

De luchtballon raakte vermoedelijk in de problemen en moest een ongeplande (nood)landing inzetten. De luchtballon is door de stuurmanskunst van de piloot ietwat rumoerig maar zonder gewonden in een weiland neergekomen. De luchtballon is door het bedrijf weer ingepakt en meegenomen. Er zijn geen hulpdiensten ingezet voor de noodlanding.

Waardoor de luchtballon precies een (nood)landing moest maken is ons niet bekend.

Ingezonden foto: Saskia Boer-Muilwijk

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten