Zoetermeer – Zondagmiddag 11 oktober zijn de hulpdiensten gealarmeerd nadat er een personenauto rechtdoor op een rotonde is gegaan aan de Meerzichtlaan in Zoetermeer.

Omstreeks 13:15 uur kregen de hulpdiensten de melding dat er een personenauto midden op de rotonde van de Meerzichtlaan met de Bredewater tot stilstand was gekomen.

Politie was snel ter plaatse om de rotonde gedeeltelijk af te zetten. Èen slachtoffer zat nog in het voertuig, het slachtoffer was in het voertuig gestabiliseerd en nagekeken door het ambulancepersoneel. De bestuurster hoefde na een korte check door het ambulancepersoneel niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is ons niet bekend. Het voertuig heeft flinke schade opgelopen en is door bergingsbedrijf Vreugdenhil weer van de rotonde afgehaald

 

Dit item is tot stand gekomen dankzij meerdere tips via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 010-2105003. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Zoetermeer.