Zoetermeer – Op donderdagmiddag net voor 17:00 uur kwamen er op de meldkamer een tweetal meldingen binnen van een brand op de Parkdreef in Zoetermeer.

De meldingen bestonden uit een voertuigbrand en een woningbrand. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek het te gaan om een voertuig dat onder een woningcomplex was geparkeerd en in brand stond. Uit angst en voorzorg is daarom ook de melding woningbrand gedaan.
De handhavers die in de buurt waren hadden al een poging gedaan om te blussen maar dit was niet gelukt. Zij hebben de brandweer ingeschakeld die met spoed ter plaatse is gekomen. De brandweer is meteen begonnen met het blussen maar kon het voertuig niet meer redden.

Hoe de brand is ontstaan is niet duidelijk maar men spreekt van brandstichting, of dit ook het geval is wordt nog onderzocht.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten