Zoetermeer – Zaterdagmiddag 7 november heeft er een kop-staart aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s op de N470 – Oostweg in Zoetermeer.

Omstreeks 15:15 uur kwamen twee personenauto’s met elkaar in botsing voor de verkeerslichten aan de Oostweg. De hulpdiensten zijn met spoed ter plaatse gekomen waarna de bestuurder van het voorste voertuig is behandeld door het ambulancepersoneel. Deze is zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis.

De betrokken voertuigen hebben forse schade opgelopen door het ongeval. Het ongeval ontstond nadat de voorste bestuurder remde voor het oranje licht en een andere automobilist hier achterop klapte. Door de klap is het aangereden voertuig een flink stuk naar voren geschoven.

Beide rijstroken voor rechtdoor richting Zoetermeer waren afgesloten, hierdoor ontstond er verkeershinder.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten