Zoetermeer – Op woensdagmiddag is er een melding binnengekomen van een gebouwbrand op het Fonteinbos in Zoetermeer.

Om 16:24 uur kwam de melding op de meldkamer binnen waarop de brandweer met spoed met meerdere eenheden is uitgerukt. Bij aankomst zagen de brandweerlieden dat er in de woning rook hing. Na onderzoek bleek er een prullenbakje in brand te staan nadat er een kaars in gegooid was. Na een korte blusinzet met een poederblusser en het ventileren van de woning is de brandweer weer retour kazerne gegaan.

Er is bij het incident gelukkig niemand gewond geraakt.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten