Zoetermeer – Donderdagochtend 12 november werden de hulpdiensten met spoed gealarmeerd voor een ongeval aan de Kelvinstraat. 

De hulpdiensten werden omstreeks 9:10 uur gealarmeerd voor een ongeval, al snel werd ook de brandweer opgeroepen vanwege een zware beknelling. Ook twee ambulances kwamen met spoed ter plaatse.

Op locatie bleken er op de kruising Oostweg met de Franklinstraat twee personenauto’s met elkaar in botsing te zijn gekomen. De Mercedes is na de botsing ruim 200 meter verderop terecht gekomen, hij is over de middenberm doorgeschoten naar de andere kant van de weg en op het fietspad tot stilstand gekomen.

De brandweer heeft enkel hand- en spandiensten verleend, op locatie bleek er niemand bekneld te zitten. Er zijn enkele personen behandeld door het ambulancepersoneel, maar vervoer naar het ziekenhuis was niet nodig.

De Oostweg is in de richting van het Prinses Maximaplein tijdelijk afgesloten voor schoonmaakwerkzaamheden. Beide voertuigen hebben forse schade opgelopen. De toedracht van het ongeval is niet bekend.

Bergingsbedrijf Vreugdenhil heeft beide voertuigen geborgen.