Zoetermeer – Zaterdagmiddag 14 november heeft er een vechtpartij plaatsgevonden aan de Clauslaan in Zoetermeer, hierbij zou volgens getuigen een vuurwapen zijn gezien.

De melding die binnen kwam ging om een vechtpartij met mogelijk een vuurwapen. Meerdere eenheden van de politie zijn met kogelwerende vesten ter plaatse gekomen en troffen daar drie personen aan.

De woordvoerder van de politie bevestigde dat alle drie de personen tactisch zijn overmeesterd, aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Tijdens de aanhouding is gezien dat er één verdachte is weggooide, na een zoekactie bleek het te gaan om een ploertendoder. Een vuurwapen is nooit aangetroffen. Er is een korte tijd een plaats delict gecreëerd rond een flat op de Dunantstraat die even voor 17:00 uur weer weggehaald is.

Wat de aanleiding was voor de vechtpartij is niet bekend. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.

Dit item is tot stand gekomen dankzij meerdere tips via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 010-2105003. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Zoetermeer.