Zoetermeer – Woensdagavond 18 november kwam er een melding op de meldkamer binnen van een persoon te water op de Dr. J. W. Paltelaan in Zoetermeer.

Op locatie aangekomen bleek het bij de Van Stolberglaan te zijn en zijn de hulpdiensten waaronder brandweer en politie gepositioneerd op de brug van de Van Stolberglaan. Er zijn meerdere duikers van de brandweer die vanuit Gouda opgeroepen waren zoekslagen gaan maken in het water langs het Delftsewallenpad in de richting van de A12. Een hoogwerker van de brandweer is ter plaatse gekomen en heeft voor de duikers en andere hulpverleners voor belichting gezorgd. Na meerdere zoekslagen gemaakt te hebben zonder iemand aan te treffen zijn de duikers weer uit het water gegaan. Alle eenheden van de brandweer zijn weer retour kazerne gegaan. De aanleiding van de melding was een kinderfietsje dat onbeheerd langs het water stond. Het fietsje is door de politie meegenomen.

De Van Stolberglaan is tijdens het incident tussen de Clauslaan en de Dr. J. W. Paltelaan afgesloten om een veilige werkruimte te creëren.