Zoetermeer – Zaterdagavond 21 november werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval nabij de passage aan de Luxemburglaan in Zoetermeer. Ook de brandweer kwam met spoed ter plaatse. 

Omstreeks 17:50 uur werden de hulpdiensten waaronder de brandweer gealarmeerd voor een eenzijdig ongeval aan de Luxemburglaan. Hier blijkt een 16-jarige bestuurder een verkeerspaal geramd te hebben waarna hij bij stuurcorrectie een pilaar heeft geramd. Omdat de bestuurder mogelijk bekneld zou kunnen zitten is ook de brandweer opgeroepen. Bij aankomst was de 16-jarige al uit het voertuig maar ook niet meer op locatie van het ongeval. De brandweer is onverrichte zake weer retour gegaan naar kazerne.

Na een zoekactie door de agenten en duidelijk signalement door omstanders is de bestuurder uiteindelijk in zijn woning aangetroffen. De 16-jarige bleek na een drugstest ook onder invloed van drugs. De 16-jarige is aangehouden voor het rijden onder invloed, zonder rijbewijs en het verlaten van een plaats ongeval. Een gealarmeerde ambulance werd afbesteld.

De personenauto raakte fors beschadigd door het ongeval. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om het voertuig te bergen.