Zoetermeer – Zondagavond 22 november heeft er op een sportveldje aan de Rakkersveld in Zoetermeer een steekincident plaatsgevonden, de dader is gevlucht. 

Rond 20:30 uur kwam de melding binnen waarop de politie en ambulance met spoed ter plaatse zijn gekomen. Ook het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam werd opgeroepen maar is net voor Alphen aan de Rijn gecanceld. Het slachtoffer, een jongeman, is door het ambulancepersoneel onderzocht op verwondingen waarna hij met spoed is vervoerd naar het ziekenhuis. De politie is een zoektocht gestart naar de dader(s) welke is/zijn gevlucht in een personenauto. Ook in de omgeving is gezocht in onder andere prullenbakken naar een mogelijk steekvoorwerp, hier is niks aangetroffen.

Er is door de politie geen signalement bekend gemaakt, ook wordt er op locatie geen onderzoek gedaan. De aanwezige agenten zijn na overleg weer retour gegaan. De zaak wordt door de politie nader onderzocht.

Omwonenden melden dat er vlak voor het steekincident in dezelfde straat een vechtpartij heeft plaatsgevonden. Zij hebben hierop het alarmnummer (112) gebeld. Of het steekincident en de vechtpartij met elkaar te maken hebben is vooralsnog onbekend.