Zoetermeer – Maandagmiddag 23 november is er een flinke waterlekkage ontstaan in de flat aan de Eesterwaard in Zoetermeer.

In een flatgebouw aan de Eesterwaard is in een woning op de 7e etage een flinke waterlekkage ontstaan. De brandweer is met meerdere eenheden van kazerne Stadshart en Oosterheem ter plaatse gekomen. De lekkage is vanaf de 7e etage doorgelopen naar de begane grond. Medewerkers van Stedin zijn ter plaatse gekomen om de stroomvoorziening na te kijken, deze is op meerdere etages aangetast door de lekkage.

Ook de stichting Salvage is ter plaatse gekomen om met de getroffen bewoners naar een oplossing te zoeken en de schade af te handelen. Voor zover bekend zijn er geen woningen ontruimd.

Hoeveel woningen er precies getroffen zijn is niet bekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten