Zoetermeer – Dinsdagmiddag 16 februari heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een fietser op de kruising Van der Hagenstraat met de Zegwaartseweg in Zoetermeer.

Omstreeks 16:10 uur kwamen een personenauto en een fietser met elkaar in botsing op de kruising Van der Hagenstraat met de Zegwaartseweg, de hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Het kindje is behandeld door het ambulancepersoneel, maar hoefde gelukkig niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

Voor zover bekend hebben de betrokken voertuigen geen schade opgelopen.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten