Zoetermeer – Na een steekincident in een horecagelegenheid aan de Westerschelde op donderdagmiddag 1 april is een verdachte aangehouden. Bij het steekincident raakten twee mensen gewond.

Lees ook: Twee gewonden na steekpartij in Chinees-Indisch restaurant Westerschelde in Zoetermeer

Het steekincident gebeurde rond 15:00 uur. In het restaurant werden twee gewonden aangetroffen, een 57-jarige man uit Zoetermeer en een 62-jarige vrouw uit Den Haag. Zij zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht waar zij zijn behandeld aan hun verwondingen.

De verdachte was na het steekincident nog in het restaurant aanwezig en werd door agenten die ter plaatse waren gekomen aangehouden. Het gaat om een 58-jarige Zoetermeerder. Hij is meegenomen naar een politiebureau waar hij wordt gehoord. De toedracht van het steekincident wordt onderzocht